1 anmeldelser
Når du køber en Abus Cobra 8/200 wire får du en ekstra sikring af genstande. Wiren benyttes bedst sammen med en bøjle- eller hængelås. Abus wiren måler 8 x 2000 mm og har et ø…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 169,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Når du køber en Abus Cobra 8/200 wire får du en ekstra sikring af genstande. Wiren benyttes bedst sammen med en bøjle- eller hængelås. Abus wiren måler 8 x 2000 mm og har et øje i hver ende.

Anvendelse
Abus Cobra 8/200 benyttes mest optimalt sammen med en anden lås, og således kan den være med til at lave en ekstra sikring af din cykel. Wiren kan også anvendes til at låse flere cykler sammen, evt. på en cykelholder. Hvis du for eksempel har behov for at fastgøre andre ting som eksempelvis havemøbler eller haveredskaber er cobra wiren et oplagt valg; du skal blot trække den igennem dine egendele og låse den med en hænge- eller bøjlelås. Vær opmærksom på at hænge- eller bøjlelås ikke medfølger.

Specifikationer

  • Farve: Sort med rød samling af øjer
  • Stålwire af høj kvalitet med et øje i hver ende
  • Mål: 8 x 2000 mm
  • PVC-overflade for at undgå skader
  • Gør det nemt at låse flere gentande sammen
  • Vægt: 294 gram

Sikkerhed og kvalitet
Wiren er fremstillet i Tyskland af gode og stærke materialer. Wiren bør kun anvendes på cykler som en ekstra sikkerhedsforanstaltning og altid sammen med en varefakta-kontrolleret lås.

Vedligeholdelse
Abus Cobra wire kræver ikke vedligeholdelse, men den kan vaskes i vand og sæbe.

EAN: 4003318257186

24-08-2017
Har før brugt denne slags wire, da jeg syntes at kvaliteten er bedre og at de findes i forskellige længder, den her har jeg valgt, da jeg ved fra tidligere, at der kan laves en løkke på forhjulet, en omgang rundt om en lygtepæl og kan stadig nå hen til min click lås bagpå.