2 anmeldelser
Denne OXC-lås tilhører højtræks-typen. Det betyder, at den er næsten umulig at klippe op, hvis ikke man har adgang til professionelt udstyr. Wiren er dækket af vinyl, så den er besk…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 99,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne OXC-lås tilhører højtræks-typen. Det betyder, at den er næsten umulig at klippe op, hvis ikke man har adgang til professionelt udstyr. Wiren er dækket af vinyl, så den er beskyttet mod vind og vejr og dermed ikke kommer til at ruste så let. Derudover beskytter vinylen lakeringen på din cykel.

Anvendelse
OXC-wirelåsen er ideel til at fastgøre din cykel til et objekt der ikke lige kan flyttes. Det kunne f.eks. være en lygtepæl, et træ eller et godt monteret cykelstativ. Vær opmærksom på, at du ikke fastgør cyklen til et objekt som cykeltyven let kan klippe sig igennem. Vi anbefaler desuden, at du bruger denne lås i kombination med en forsikringsgodkendt cykellås.

Specifikationer

  • 10 mm kraftig wire
  • 1800 mm lang
  • Enkelt push-to-lock mekanisme
  • Leveres inklusiv 3 nøgler
  • Hærdet låsecylinder

Sikkerhed og kvalitet
Med denne OXC kabellås får du hele 150 cm wirekabel. Den er dermed lang nok til, at du kan låse andet end blot din cykel fast. Wiren er af højtræks-typen hvilket vil sige, at den kan klare ekstreme trækkræfter. Der skal derfor professionelt udstyr til klippe låsen op.

Vedligeholdelse
Smøres med universalolie eller syrefri olie

EAN: 5030009347238

19-07-2019
Den virker stærk og solid.
24-06-2018
Bestilt på nettet søndag eftermiddag, klar til afhentning ved pakkeudlevering i Jordrup Dagli`brugsen mandag eftermiddag. Varen o.k. som forventet. Fortjener roser herfra også til post nord.