Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Her får du en kabellås med højtrækswire. Det betyder, at wiren kan tåle ekstreme trækkræfter og er særdeles vanskelig at bryde op. Så medmindre cykeltyven kommer med spec…
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Her får du en kabellås med højtrækswire. Det betyder, at wiren kan tåle ekstreme trækkræfter og er særdeles vanskelig at bryde op. Så medmindre cykeltyven kommer med specialudstyr, er din cykel godt beskyttet. Wiren er selvfølgelig dækket af et beskyttende lag vinyl, så den ikke ruster eller ridser din cykel.

Anvendelse
Du kan bruge denne kabellås sammen med din ringlås på cyklen. Monter den ved at wiren lægge omkring et stativ eller lignende. Den kan også anvendes sammen med en hængelås, hvis du har andre ting du gerne vil sikre mod tyveri. Du bør være opmærksom på, at denne wire udelukkende er beregnet til brug i kombination med en anden lås, da den ikke selv har nogen låsefunktion. Vi anbefaler at du kombinerer den med en forsikringsgodkendt lås.

Specifikationer

  • 12 mm kraftig wire
  • 2500 mm lang
  • Øje i begge ender

Kvalitetsniveau
OXC har skabt denne kabellås af 12mm tyk stålwire. Kablet er omgivet af en plastic-belægning der beskytter din cykel mod ridser, og gør kablet mere behageligt at arbejde med.

Vedligeholdelse
Denne kabellås kræver intet særligt vedligehold.

EAN: 5030009350665

25-09-2019
Ærgerligt at samlingerne ikke er helt tætte, så der kan trænge vand ind, og wiren begynder at ruste.