1 anmeldelser
Kryptonites Kryptoflex-wirelås er en multi-anvendelig wirelås på 213cm, til dig der gerne vil låse din cykel ekstra godt fast til f.eks. cykelstativer, lygtepæle eller små træer. Du kan bl.a. anvende wirelåsen sammen med fast…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Kryptonites Kryptoflex-wirelås er en multi-anvendelig wirelås på 213cm, til dig der gerne vil låse din cykel ekstra godt fast til f.eks. cykelstativer, lygtepæle eller små træer. Du kan bl.a. anvende wirelåsen sammen med fastmonterede cykellåse, U-låse eller ringlåse.

Anvendelse
Der er et øje i begge ender af wiren, så den let kan anvendes i sammen med f.eks. cykel og hængelåse. Ønsker du at sikre andre løse genstande mod brugstyveri er wiren også yderst anvendelig. Du bør være opmærksom på, at denne wire ikke kan bruges for sig selv, da den ikke har nogen form for låsemekanisme. Wiren benyttes udelukkende i kombination med andre låse, for at give cykeltyven mere kabel at skulle "tygge" sig igennem.

Specifikationer

  • Kryptonite Kryptoflex 710 double loob cable
  • 10mm kraftig stålwire som er klip-sikret
  • Vinyl-betrukket for bedre beskyttelse
  • Længde 213 cm
  • Lifetime warranty
  • Vægt: 520 gram

Kvalitetsniveau
Som med andre cykellåse fra Kryptonite får du her et kvalitetsprodukt, der leverer høj sikkerhed. Wiren er omfattet af Kryptonites egen livstidsgaranti, som du kan læse mere om på firmaets egen hjemmeside.

Vedligeholdelse
Denne wire kræver ingen særlig vedligeholdelse.

EAN: 720018210610

12-07-2018