Med denne spirallås fra Bike Atittude kan du i et snuptag låse din cykel fast omkring et træ, et cykelstativ eller en lygtepæl. Låsen gør det mere besværligt for eventuelle cykeltyve at løbe med din cykel. Låsen åbnes og lukk…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med denne spirallås fra Bike Atittude kan du i et snuptag låse din cykel fast omkring et træ, et cykelstativ eller en lygtepæl. Låsen gør det mere besværligt for eventuelle cykeltyve at løbe med din cykel. Låsen åbnes og lukkes let med en nøgle, og er nem at betjene for selv små børn. Vægten er nede på 240 gram. 

Anvendelse
Denne spirallås fra Bike Attitude er ideel til voksen- og børnecykler, barnevogne, løbecykler og andre genstande, som du gerne vil låse fast. Kæden er let at benytte og derfor velegnet til mindre børn. Bemærk, at låsen ikke er forsikringsgodkendt.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • 2 stk. nøgler
  • Diameter: 8 mm
  • Længde: 1500 mm
  • Vægt: 240 gram
  • Nem betjening

Sikkerhed og kvalitet
Bike Attitude cykellåsen er 150 cm lang, og utrolig let at anvende. Længden på wirelåsen er med til at gøre betjeningen af låsen utrolig nem. Spirallåsens overflade består af et glat gummimateriale, som sikrer, at cyklen ikke bliver ridset.

Vedligeholdelse
Du bør smøre låsen med jævne mellemrum. Ved en optimal vedligeholdelse vil låsen opnå den længst mulige levetid. Det er meget individuelt, hvor ofte låsen skal smøres med låseolie. Smørringen afhænger af, hvor meget låsen anvendes, og i hvilket slags vejr. Vi anbefaler dog, at du minimum to gange om året smører cykellåsen. Anvend altid en låseolie, som er fremstillet til netop dette formål.

EAN: 5707965239043

Ingen anmeldelser af dette produkt.