Med denne fikse Abus Combiflex 2501 wirelås kan du låse f.eks. en cykelhjelm, et løbehjul eller en taske fast til en stationær genstand, og dermed gøre livet sværere for eventuelle tyve. …
Læs mere
Tilbudet udløber 12-04-2020
Vejl.: 229,00 Før 199,00
DKK 182,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Med denne fikse Abus Combiflex 2501 wirelås kan du låse f.eks. en cykelhjelm, et løbehjul eller en taske fast til en stationær genstand, og dermed gøre livet sværere for eventuelle tyve. Det er muligt at justere længden på wiren ved at trykke på den røde knap, så du giver tyven mindst mulig wire at arbejde med.

Anvendelse
Du åbner og lukker denne lås ved hjælp af en 4-cifret drejekode. Den indbyggede wire trækkes ud og vikles omkring den eller de genstande, der skal låses. Herefter klikker du den fast i låsehuset. Du kan spænde wiren ind, ved at trykke på den røde knap.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Længde: 10 cm
  • Træk-ud-lås
  • Personlig kodeindstilling

Sikkerhed og kvalitet
Låsen giver begrænset sikring og er bedst egnet til emner, der normalt kan være svære at låse, som f.eks. løbehjul, ski, snowboard, tasker og cykelhjelme.

Vedligeholdelse
For at opretholde låsens nemme betjening bør låsen, med jævne mellemrum, smøres med en speciel låseolie. Hyppigheden af smøring er individuel afhængig af, hvor ofte låsen bruges og under hvilke forhold, 2-6 gange smøring årligt burde slå til for de fleste.

EAN: 4003318725012

Ingen anmeldelser af dette produkt.