Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Abus giver dig med denne fikse Combiflex 2501 wirelås mulighed for at låse f.eks. din cykelhjelm, dit løbehjul eller din taske fast, så en tyv ikke let kan løbe med dem. Du kan justere wirens l…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 179,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Abus giver dig med denne fikse Combiflex 2501 wirelås mulighed for at låse f.eks. din cykelhjelm, dit løbehjul eller din taske fast, så en tyv ikke let kan løbe med dem. Du kan justere wirens længde ved at trykke på den røde knap, hvilket giver en tyv mindst mulig wire at arbejde med.

Anvendelse
Denne lås åbnes og lukkes med en 3-cifret kode, der drejes ind. Wiren trækkes ud og vikles omkring den genstand, der skal låses, hvorefter du klikker den fast i låsehuset. Du kan spænde wiren ind, ved at trykke på den røde knap.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Længde: 85 cm
  • Træk-ud-lås
  • Personlig kodeindstilling

Sikkerhed og kvalitet
Låsen giver begrænset sikring og er bedst egnet til emner, der normalt kan være svære at låse, som f.eks. løbehjul, ski, snowboard, tasker og cykelhjelme.

Vedligeholdelse
For at opretholde låsens nemme betjening bør låsen, med jævne mellemrum, smøres med en speciel låseolie. Hyppigheden af smøring er individuel afhængig af, hvor ofte låsen bruges og under hvilke forhold, 2-6 gange smøring årligt burde slå til for de fleste.

Ingen anmeldelser af dette produkt.