Klimatik fra Alé er en vandtæt jakke fyldt med kvalitet. Beklædt med vandskyende tekstil, der er varmeisolerende samt vind- og vandtæt, er jakken perfekt i det dårlige vejr. Jakken er lavet i et…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Klimatik fra Alé er en vandtæt jakke fyldt med kvalitet. Beklædt med vandskyende tekstil, der er varmeisolerende samt vind- og vandtæt, er jakken perfekt i det dårlige vejr. Jakken er lavet i et tætsiddende design, og syet i et meget fleksibelt stof, så varmen aldrig forsvinder fra din krop. Jakken har et vandsøjletryk på 15.000 mm/H20 og en åndbarhed på 34.000 gr./m2/24h, hvilket er meget stor tal, og vidner om en meget alsidig jakke. Syningerne i jakken er svejsede, så de hverken irriterer eller lukker varme ind. Jakken er desuden udviklet med en høj krave, således at halsen også holdes varm.

Anvendelse
Jakken er meget ideel til overgangssæsonen fra efterår til vinter. Jakkens egenskaber som varmeisolerende og tæt i uvejr gør, at den er perfekt til de koldere dage, hvor uvejret truer over cykelturen. Alé anbefaler dog, at man bruger jakken ved -4 + 6 grader. Jakkens attributter gør desuden jakken god til både tung regn og høj vind.

Specifikationer

  • Alé Klimatik jakke
  • Vind og vandtæt tekstil
  • Refleks detaljer bagpå
  • Tekstil: W-Tech 2L
  • Vandtæt lynlås
  • Anvendelses periode: efterår og vinter
  • Temperaturer minus 4 + 6 grader

Kvalitetsniveau
Alé er et italiensk mærke, hvor kvaliteten er i højsædet. Mærket har mere end 30 års erfaring med udvikling af cykeltøj, til specielt professionelle cykelryttere og cykelhold. Mærket er derfor essentielt til motionisten eller rytteren, der ønsker absolut kvalitet.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at jakken vaskes ved 30 grader i maskinvask, med brug af sportsvaskemiddel. Dette vil give det bedste resultat, og bibehold stoffets specifikationer. Det anbefales ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.