2 anmeldelser
Schwalbe Winter pigdæk er af en fremragende kvalitet og det helt rigtige valg for at undgå at cyklen glider rundt i vinter halvåret. Du kan naturligvis også køre på pigdækkene, selvo…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 249,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Schwalbe Winter pigdæk er af en fremragende kvalitet og det helt rigtige valg for at undgå at cyklen glider rundt i vinter halvåret. Du kan naturligvis også køre på pigdækkene, selvom der i en periode ikke er sne eller glatte veje. Efter vinteren bør du skifte til almindelige dæk igen.
Dækket er med Kevlar-Guard punkteringsbeskyttelse og refleks på siderne, og har 120 pigge.

Anvendelse
Bemærk at disse pigdæk skal køres til de første ca. 40 km. og dette skal gøres på hård underlag hvor der ikke bør bremses og accelereres kraftigt da piggene først lige skal sætte sig ordentlig i dækkene.

Specifikationer

  • Dæk størrelse 700 x 40c (ETRTO 42-622)
  • Dækket er med 50 EPI
  • Dækket er med 120 pigge.
  • Vægt ca. 905 gram
  • Anbefalet dæktryk på normal vej: 2,5 - 5 BAR eller 30 - 70 PSI

Montering
Se guide for montering.

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du samligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

EAN: 4026495825948

20-01-2016
Et rigtigt godt dæk, der giver et fantastisk greb. Har monteret det som fordæk på en el-cykel, da jeg havde problemer med at motoren fik det det gamle dæk til at spinne, og trække det sidelæns. Det sker ikke med det her dæk, der har godt bid på selv meget isede flader, og ikke er nævneværdig irriterende at køre med på tør vej.
21-01-2015
Let at montere og ruller godt. Giver et markant bedre bid når det er glat og giver derfor bedre tryghed. Ruller godt med en svag metallisk lyd mod ru asfalt. Har kørt langt på det tilsvarende dæk i størrelse 700x30c uden punkteringer