Fra Schwalbe får du her et Marathon Winter Plus pigdæk, der er den perfekte løsning, hvis du gerne vil undgå, at din cykel glider rundt på de vinterglatte veje og stier. Vinterdækket har e…
Læs mere
Vejl.: 409,00
DKK 399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Fra Schwalbe får du her et Marathon Winter Plus pigdæk, der er den perfekte løsning, hvis du gerne vil undgå, at din cykel glider rundt på de vinterglatte veje og stier. Vinterdækket har et 5mm SmartGuard indlæg til punkteringsbeskyttelse. Selv en tegnestift kan ikke trænge igennem dette indlæg. Selvom dette dæk er designet til is og sne, kan du også bruge det på de mildere vinterdage. Du bør dog skifte til et almindeligt dæk igen, når foråret sætter ind. For at beskytte dækkets sider mod snitskader, er dette dæk forsynet med en Twin Skin karkasse. Dækket har reflekterende stribe på begge sider.

Anvendelse
Bemærk at disse pigdæk skal køres til de første ca. 40 km. og dette skal gøres på hård underlag hvor der ikke bør bremses og accelereres kraftigt da piggene først lige skal sætte sig ordentlig i dækkene.

Specifikationer

  • 240 pigge
  • Vægt 970 gram
  • Refleks på dæksiderne
  • Dæk størrelse 700x42c (ETRTO 42-622)
  • Dækket er med SmartGuard 5 mm punkteringsbeskyttelse
  • Dækket er med 50 EPI
  • Twin Skin karkasse
  • Anbefalet dæktryk på normal vej: 2,0 - 5,0 BAR eller 30 - 70 PSI

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du samligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

EAN: 4026495849876

Ingen anmeldelser af dette produkt.