Tyske Schwalbe leverer her glimrende et Marathon Winter Plus pigdæk. Dette vinterdæk er af virkelig god kvalitet og et sikkert valg, hvis du gerne vil undgå at din cykel glider rundt på glatte veje og …
Læs mere
Vejl.: 409,00
DKK 369,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Tyske Schwalbe leverer her glimrende et Marathon Winter Plus pigdæk. Dette vinterdæk er af virkelig god kvalitet og et sikkert valg, hvis du gerne vil undgå at din cykel glider rundt på glatte veje og underlag i vinterhalvåret. For at forhindre punkteringer er dette dæk forsynet med et 5mm SmartGuard indlæg. Selv en tegnestift kan ikke trænge igennem dette beskyttelseslag.
Dækket er også brugbart, selvom der hverken er sne eller is, men du bør skifte til et almindeligt dæk, når vinteren er ovre. Dette dæk har Twin Skin karkasse. Dvs. at der er et ekstra gummilag på siderne til at beskytte mod snitskader og give en ensartet indfarvning. Der er reflekterende stribe på begge sider af dækket.

Anvendelse
Dette pigdæk bør køres til de første omtrent 40 km. Husk at gøre dette på et hårdt underlag, hvor du ikke bremser og accelererer kraftigt. Dette gøres for at sikre sig, at piggene kan sætte sig ordentlig i dækkene.

Specifikationer

  • 240 pigge
  • Vægt 920 gram
  • Refleks på dæksiderne
  • Dæk størrelse 700x35c (ETRTO 35-622)
  • Dækket er med SmartGuard 5 mm punkteringsbeskyttelse
  • Dækket er med 50 EPI
  • Twin Skin karkasse
  • Anbefalet dæktryk på normal vej: 2,5 - 6,0 BAR eller 35 - 85 PSI

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du samligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

EAN: 4026495849852

Ingen anmeldelser af dette produkt.