Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Schwalbes mest populære pigdæk til mountainbike er Ice Spiker PRO som med hele 361 pigge bider sig godt fast i isglatte underlag. Dækket er med RaceGuard punkteringsbeskyttelse som er et dobbelt Nylon lag de…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 599,00 Før 499,00
DKK 449,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Schwalbes mest populære pigdæk til mountainbike er Ice Spiker PRO som med hele 361 pigge bider sig godt fast i isglatte underlag. Dækket er med RaceGuard punkteringsbeskyttelse som er et dobbelt Nylon lag der er bygget ind i selve dækkassen og giver god beskyttelse og bevarer dækkets fleksibilitet. Dækket er bygget med Winter gummiblanding som er særligt udviklet til pigdæk. Dæksider er af typen Lite Skin som er lette og tynde dæksider der giver reduceret rullemodstand og er vægtbesparende. Dækket er med 67 EPI karkasser som giver en fremragende let og fleksibel karkasse, som er mere modstandsdygtig over for beskadigelser.

Anvendelse
Anvendes på isglatte overflader og på mountainbike med 26" hjul. Dækkets knopper er udformet således at de giver et fantastisk grip i løst underlag og piggene sikrer høj stabilitet og grip på isglatte underlag.
Bemærk at disse pigdæk skal køres til for at sikre at piggene sidder ordentligt fast i dækkene og dette skal gøres på asfalt over en strækning på ca. 40 km idet der undgås hurtig acceleration eller hårde opbremsninger.
Dækkene kan uden problemer anvendes på normal vej også når der ikke ligger sne eller is, dog er dækkene mere støjende end dæk uden pigge.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: 26x2,10 (54-559)
  • Dæktryk: 2,0 - 4,0 BAR / 30 - 55 PSI
  • Antal pigge: 361
  • Dæktype: Tråddæk
  • Vægt: 995 gram
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender per tomme
  • Winter Compound gummiblanding
  • RaceGuard punkteringsbskyttelse
  • Lite Skin dæksider, som er lette og tynde dæksider der giver reduceret rullemodstand og er vægtbesparende

Montering
For montering se denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere, og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du ønsker at sammenligne dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme med dæk fra andre producenter, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor andre angiver i TPI, som er alle 3 lag. Således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 2,0 - 4,0 BAR/30 - 55 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.