Dette Schwalbe Ice Spiker Pro Evolution pigdæk er et yderst hurtigt og letvægtig dæk, som har hele 402 aluminiumspigge. Dækket er både lettere, hurtigere og med et bedre vejgreb end de fleste and…
Læs mere
Vejl.: 729,00
DKK 729,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Dette Schwalbe Ice Spiker Pro Evolution pigdæk er et yderst hurtigt og letvægtig dæk, som har hele 402 aluminiumspigge. Dækket er både lettere, hurtigere og med et bedre vejgreb end de fleste andre pigdæk, desuden er vægten også reduceret markant i sammenlignet med andre pigdæk. Schwalbe dækket er desuden med en 67 EPI karkasse, som giver en fremragende let og fleksibel karkasse, som er mere modstandsdygtig over for beskadigelser.

Anvendelse
Du kan anvende dækket på mountainbikes med 29" hjul. Dækket bider sig særlig godt fast i isglatte underlag, men det kan også sagtens anvendes på normal vej, når der ikke er sne eller is; du bør dog være opmærksom på, at de er mere støjende end dæk uden pigge. Du får en fremragende kvalitet, som sørger for at du undgår at glide rundt på glatte veje og stier. Efter vinteren bør du skifte til almindelige dæk igen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 890 gram
  • Type: Pigdæk
  • Størrelse: 29x2,25 (57-622)
  • Anbefalet dæktryk: 1,8 - 3,7 BAR / 26 - 54 PSI
  • Ryttervægt: max. 120 kg.
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme
  • LiteSkin dæksider
  • Winter Compound gummiblanding

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Du bør bemærke at disse pigdæk skal køres til de første ca. 40 km. hvor der ikke bør bremses og accelereres kraftigt da piggene først lige skal sætte sig ordentlig i dækkene. Dækket har en maksimum belastning på 120 kg. dette inkluderer også tasker og lignende. Bemærk at hvis du ønsker at sammenligne dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme med dæk fra andre producenter, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor andre angiver i TPI, som er alle 3 lag. Således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 1,8 - 3,7 BAR/26 - 54 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag 

EAN: 4026495746977

Ingen anmeldelser af dette produkt.