2 anmeldelser
Med Diadoras Padova Windbreaker får du en ultra let cykeljakke der er fuldkommenvindtæt. Samtidig er jakken åndbar takket være luftpaneler på ryggen, der tillader fugt og overskydende varme at sl…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med Diadoras Padova Windbreaker får du en ultra let cykeljakke der er fuldkommenvindtæt. Samtidig er jakken åndbar takket være luftpaneler på ryggen, der tillader fugt og overskydende varme at slippe ud. Padova-jakken er lavet i en meget let tekstil, et gør det nemt at folde jakken sammen. Du kan derfor nemt have den med i f.eks. ryglommen på en cykeltrøje, så jakken er ved hånden, hvis vejret skulle slå om, under din cykeltur. Både foran og bagpå er jakken forsynet med reflekterende detaljer, der sammen med den gule farve er med til at gøre dig mere synlig i trafikken. På ryggen er der yderligere en stor lomme som du kan lukke med en lynlås. Skulle du komme ud for lette regnbyger, er jakken let vandafvisende og har en høj krave, som holder udefrakommende elementer helt ude.

Anvendelse
Diadora har fremstillet denne jakke til brug om foråret, sommer og efterår. Denne cykeljakke er udstyret med reflekterende detaljer og derved øges din synlighed endnu mere når du færdes om aftenen. Jakken har elastiske afslutninger ved enden af ærmerne og rundt ved livet så den slutter tæt til arme og livet.

Specifikationer

  • Farve: Gul fluo
  • Materiale: Polyester
  • Vindtæt
  • Vandafvisende
  • Ekstra lang ryg
  • Lomme bagpå med lynlås
  • Luftåbning ved ryg og under armene
  • Høj krave
  • Reflekterende detaljer
  • Lav vægt

Kvalitetsniveau
Diadora Padova er en let cykeljakke fremstillet i et lækkert materiale, som har en ekstra god pasform med lang ryg og lange ærmer. Lommen gør det muligt at opbevare personlige genstande såsom, husnøglen, energi eller telefonen.

Vedligeholdelse
Cykeljakken fra Diadora vaskes på 30 grader og gerne i et sportsvaskemiddel, da dette er med til at forlænge levetiden samt opretholde åndbarheden.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Bryst Talje Hofte
M 89-94 cm. 73-78 cm. 98-103 cm.
L 95-101 cm. 79-85 cm. 104-110 cm.
XL 102-109 cm. 86-94 cm. 111-117 cm.
XXL 122-132 cm. 110-121 cm. 120-128 cm.
02-09-2019
Jeg købte XXL, ikke splejset og ikke bugfed, men den er sq liiige lille nok om dunken. Når jeg har cyklet nogle flere år, passer den nok....
19-05-2019
Den er lille i størrelse