Vittoria har lavet denne ventilforlænger af et høj kvalitets aluminium, der passer præcis i tilkoblingen med racerventiler. Ventilforlængeren er forsynet med en pakning således at den slutter he…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Vittoria har lavet denne ventilforlænger af et høj kvalitets aluminium, der passer præcis i tilkoblingen med racerventiler. Ventilforlængeren er forsynet med en pakning således at den slutter helt tæt til ventilen på slangen. Ofte køber man slanger med lang ventil, men med denne ventilforlænger kan man blot nøjes med en slange med kort ventil. Dermed er det en god investering i denne forlænger da slanger med lang ventil ofte er mere kostbar.

Anvendelse
Denne ventilforlænger fra Vittoria er til slanger med racerventil og bruges hvis ventilen på slangen ikke er lang nok til at man kan få ordentlig fat med cykelpumpen, så kan man her forlænge denne med 20mm.

Specifikationer

  • Vittoria ventilforlænger med o rings pakning
  • Længde: 60mm
  • Pakningen indeholder: 2 stk forlængere
  • Materiale: Høj kvalitets aluminium

Kvalitetsniveau
Vittoria har mange år på bagen, hvor design og komforten har været et stort fokus i deres udvikling. Udviklingen bygger på, at kunden skal have de bedste forhold for en videre opbygning af et højt præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et mærke, der har en solid plads på markedet.

EAN: 8022530000550

Ingen anmeldelser af dette produkt.