Atredo tilbyder en yderst funktionel ventiladapter, hvor en almindelige ventil fra Dunlop eller racerventil kan konverteres til en auto-ventil. Ventiladapteren er lavet i messing, og kan være med til at gøre det …
Læs mere
DKK 9,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Atredo tilbyder en yderst funktionel ventiladapter, hvor en almindelige ventil fra Dunlop eller racerventil kan konverteres til en auto-ventil. Ventiladapteren er lavet i messing, og kan være med til at gøre det lettere for dig at pumpe din cykel op med en fodpumpe.

Anvendelse
Denne ventiladapter fra Atredo kommer til at gøre det lettere for at skulle pumpe din cykel op, og kan dermed give en stor komfort til cyklisten. Når man skal anvende den, skal man skrue kraven med rillerne helt ned over ventilen, hvorefter gevindstykket kan benyttes til at dækket op med et hoved som en auto-ventil. En indvendig gummiring sørger desuden for, at den bliver lukket helt tæt.

Specifikationer

  • Materiale: Messing
  • Længde: 16 mm
  • Bredde (med krave) : 9,68 mm

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke her i huset, hvor vi forsøger at give en stor portion af komfort og funktionalitet til brugeren således, at hverdagens problemer og mangler som cyklist nemt og smart bliver løst - og så endda til en god pris. Man kan derfor som kunde være tryg ved køb af produkter fra Atredo.

EAN: 5712934007554

Ingen anmeldelser af dette produkt.