Ideelt redskab til personen, der har brug for tørre føder under færdsel i dårligt vejr. Aquarious Wax er vandafvisende og miljørigtig voks, der sørger for, at dit fodtøj bevarer sine egenskaber. Voksen er effektiv til imprægn…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Ideelt redskab til personen, der har brug for tørre føder under færdsel i dårligt vejr. Aquarious Wax er vandafvisende og miljørigtig voks, der sørger for, at dit fodtøj bevarer sine egenskaber. Voksen er effektiv til imprægnering af fodtøj i kernelæder, og påføres selvom fodtøjer er vådt.

Anvendelse
Nikwax anvendes til fodtøj i kernelæder, og beskytter skindet uden at blødgøre det. Voksen påføres let på fodtøjet, der derefter tørrer ind til en tynd, smidig og vandafvisende hinde, så dine sko og fødder forbliver tørre. Voksen er ideel til kraftige vandrestøvler, og fodtøj med Goretex foring. Voksen kan påføres på vådt læder, og kan bruges selv i minusgrader.

Specifikationer:

  • Indhold: 100 ml
  • Anvendes til fodtøj i kernelæder
  • Beskytter skindet uden at blødgøre det
  • Velegnet til membran fortøj
  • Kan påføres selv om fodtøjet er vådt
  • Vandbaseret og biologisk nedbrydeligt

Kvalitetsniveau
Nikwax er pålideligt firma, der specialiseret i kvalitetsprodukter til friluft. Nikwax stræber efter, at finde nemme og rene måder til at skabe vandafvisende produkter, der holder kunderne varme og tørre.

EAN: 5020716751008

Ingen anmeldelser af dette produkt.