Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse smarte vandrestøvler lader dig vandre igennem alle udfordringer, der måtte være i naturens strenge omgivelser. Vandrestøvlerne er lavet med et robust og slidstærkt materiale, der kan leve…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Disse smarte vandrestøvler lader dig vandre igennem alle udfordringer, der måtte være i naturens strenge omgivelser. Vandrestøvlerne er lavet med et robust og slidstærkt materiale, der kan leve op til alle forhindringer i naturen. Her er membran givet til at kunne tilbyde en effekt vandtæthed og åndbare tendenser. Denne beskyttelse ses også ved en forstærket tå og hæl hvorledes, at naturen bare kan komme an. Komforten er også stor i denne vandrestøvle. hvor en blød støtte til anklen gives med små puder i kraven og i tungen. Dette bliver ført videre i en stabiliserende støtte til svangen med et stålskaft. Vandreskoene er desuden lavet med en trakteret sål, der kan gøre vandringen på underlaget nemt og problemfrit.

Anvendelse
Mitzi vandrestøvler fra Trespass giver seriøse muligheder for en nemmere og mere komfortabelt vandring ude i naturen hvorledes, at komforten er første prioritet. Vandrestøvlerne kan benyttes i talrige situationer, hvor fugtige og kolde omgivelser skal tæmmes.

Specifikationer

  • Mid Cut design
  • Vandtæt og åndbar membran
  • Ankelstøttende blød krave og tunge
  • Beskyttende og holdbar forstærket tå og hæl
  • Stabiliserede og støttende stålskaft til svangen
  • Materiale: PU / Mesh
  • Foring: Mesh
  • Indersål: EVA
  • Ydersål: Gummi / TPR

Kvalitetsniveau
Trespass har fundet opskriften på en udførlig tæmning af naturens strabadser, hvor komfort og funktionalitet står tydeligt frem i produkternes design. Dette sker vha. solide materialer og innovative teknologier, der kan nå op på niveau med de seriøse campister. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor både nybegyndere og seriøse campister kan være med. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
Disse vandrestøvler kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.