Værktøj og vedligeholdelse

Kategorier under Værktøj og vedligeholdelse:

Hold cyklen ren (En ren cykel, er en glad cykel)

Sørg altid for at holde cyklen ren. Efter en tur i skoven eller ved kørsel om vinteren på saltede veje. Det er vigtigt at rengøre cyklen efter hver tur og holde gear, lejer og bremser fri for snavs. Vask aldrig cyklen med en højtryksrenser, da det kan ødelægge lejerne.  Brug en blød børste og et velegnet rengøringsmiddel. Skyl med rent vand. Bremser og dæk skal efterses for sten og snavs. Skifte løbende bremseklodser så cyklen altid bremser optimalt.

Er der brug for nye reservedele til cyklen, så hold øje med vores gode tilbud, som vi løbende annoncerer i vores nyhedsbrev og på hjemmesiden. Er der nogle spørgsmål vedrørende vedligehold og reparation, har vi uddannet personale siddende klar ved telefonerne, som er klar til at hjælpe med alt fra ”Valg af pedaler, skift at kæde, klargøring af cykel” osv. Et godt gratis råd med på vejen, er en del vores gode service.

En cykel vil altid have rigtig godt af en tur omkring cykelmekanikeren en gang om året til eftersyn og smøring samt justering af bremser, gear m.m. Her kan man få en god klargøring efter vinter samt få foretaget de nødvendige reparationer.

Guide til klargøring og rengøring af cykel