Værktøj

Kategorier under Værktøj:

For at kunne vedligeholde din cykel eller skal du reparere den, så kræver det at du har dit værktøj i orden. Der er noget værktøj som er et must at have i værktøjskassen, men det er også vigtigt at vælge det rigtige.

VIGTIGT CYKELVÆRKTØJ

Når du skal til at lege cykelmekaniker derhjemme er det vigtigt at du har det mest basale værktøj, således det vil gøre det nemmere for dig. Vi vil klart anbefale af du har et godt sæt fastnøgler. Mange har dem alligevel hvis man har et helt almindelig værksted, men det gør det meget nemmere hvis du skal fikse din cykel. Derudover vil vi også anbefale at du har et godt sæt unbraco nøgler. Der er forskellige slags som fx. en Y-nøgle som har 3 forskellige størrelser på sig, eller du kan købe et sæt unbraco nøgler. Det er vigtigt at du køber dine unbraco nøgler i en ordentlig kvalitet og gerne med det såkaldte kuglehoved forneden. Det gør det lidt nemmere at få nogle bolte ud og det gør det også en del nemmere at komme til steder som måske er lidt besværlige.

Herudover er det en rigtig god ide at have en frikransholder, eller en kædepisk som andre vil kalde den, hvis du skal skifte kassette på din cykel. Det er et ret uundværlig stykke værktøj og prisen er ikke særlig høj, så derfor anbefaler vi at du køber denne i en ordentlig kvalitet. Udover frikransholderen skal du også bruge en aftrækker hvis du skal skifte din kassette. Her er det vigtigt du er opmærksom på at der findes forskellige aftrækkere, så du skal finde den som passer lige netop til den kassette.

Det er også en rigtig god ide at have en kædetang som man både kan bruge til at adskille og samle kæden. Det gør at det er noget nemmere hvis du skal have skiftet kæden, og de fleste vil føle at det er en leg at skifte kæden hvis de har dette stykke værktøj.

Skal du skifte dæk eller slange er det også vigtigt at du har de rigtige hjælpemidler på dit værksted. Dækjern og dæktang/dækværktøj er helt bestemt med til at lette arbejdet hvis du gerne vil være din egen cykelmekaniker. Det er med til at du kan få dækket ordentlig af, men også at få det vrikket på fælgen igen uden at skade slangen og derved punkterer. Så for at opsummerer er det vigtigt at have:

  • Fastnøgler
  • Unbraco nøgler
  • Frikransholder
  • Aftrækker
  • Kædetang
  • Dækjern
  • Dæktang/dækværktøj

FULDEND DIT CYKELVÆRKSTED!

Hvis du går meget op i at have en lækker og altid klargjort cykel, er der også mange andre ting som du kan anskaffe dig til dit cykelværksted. Mange gange er det vigtigt både for dit arbejde, men bestemt også for din egen arbejdsstilling når du makker med din cykel, at du har en god arbejdsstand. Her vil cyklen komme op i den højde som passe helt nøjagtig til dig. Det gør at du kan reparere og fikse din cykel uden at føle du står i en træls stilling. Vær dog opmærksom på at hvis din cykel er af carbon kan arbejdsstanden i mange tilfælde ikke bruges da den er for hård ved stellet. Du kan købe en aluminiums sadelpind til at sætte på den imens du arbejder med den.

Dertil kan du også med fordel anskaffe dig pedalarmesværktøj, hjulværktøj, styrfittingsværktøj eller andet cykelværktøj. En rigtig god ide er også at have nogle gode skruetrækkere både stjerne og flade. Men har du et helt almindelig værksted, vil du også have dette ved hånden alligevel. Det kan også være en trykmåler således du kan se om du får det rigtige dæktryk i dækket når du har skiftet det eller du bare skal tjekke op på om den har nok luft i sig.

Mange laver et helt værktøjssæt eller en værktøjskasse, så når du køber den får du de mest nødvendige værktøjer til at bruge når du skal reparere din cykel. Prisen er meget forskellige, men det er vigtigt at du køber dit værktøj i en ordentlig kvalitet, således du hverken skader den cykel, men heller ikke oplever at tingene går i stykker. Så klæder du dig ordentlig på med diverse cykelværktøj kan du være din helt egen professionelle cykelmekaniker. 

STORT OG BREDT UDVALG

Herover kan du se vores udvalg af værktøj til din cykel. Vi har alt lige fra værktøjssæt til den professionelle cykelmekaniker til helt almindelig skruetrækkere. Det kan måske være svært at finde fx. den aftrækker som passer til din cykel, men så er du altid velkommen til at ringe ind til vores kundeservice på 39403131, hvor vores teknikker kan give dig råd og vejledning. Værktøjet har en masse underkategorier og du kan herover se hvordan vi har delt dem ind. Når du klikker dig ind på en af dem vil du kunne se udvalget. Ønsker du et bestemt mærke eller producent kan du vælge det oppe foroven. 

Vi leverer indenfor 1-2 dage og i det fleste tilfælde vil du have din pakke allerede dagen efter. Vi har 365 dages bytte- og returret, så derfor skal du ikke være bange for at bestille noget du ikke kan komme af med igen. Derudover tilbyder vi også prisgaranti således at hvis du ser varen til en billigere pris et sted, så matcher vi denne pris hvis det vel og mærket er fra et dansk firma med lager i Danmark. 

Til sidst vil vi bare sige god fornøjelse og arbejdslyst på din cykelværksted.