Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Varmt og ventilerende skiundertøj til børn fra Sensor, der sætter varm og leg i perspektiv. Skiundertøjet sætter de perfekte rammer for en tilværelse i den kolde vinter, hvor barnet samt…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Varmt og ventilerende skiundertøj til børn fra Sensor, der sætter varm og leg i perspektiv. Skiundertøjet sætter de perfekte rammer for en tilværelse i den kolde vinter, hvor barnet samtidig kan lege under tempererede forhold. Sensor har benyttet sig af merino uld fra New Zealand som materiale, der med sine tætte og lange fibre, opretholder en god varme og fungere som fugt- og svedtransporterende. Sættet er desuden blevet tilføjet polyamid, så tøjet bliver fleksibelt og åndbart. Dit barn kan dermed lege hele dagen, og stadig få en varm og behagelig følelse.

Anvendelse
Sensor Merino Air Set opretholder barnets varme, og lader det lege frit og i lang tid. Skiundertøjet kan både bruges i hverdage, men også til sport og træning, hvor en puls skal være oppe i lang tid. Uldundertøjet er desuden meget behageligt at have på, da det er udviklet med flade syninger.

Specifikationer

  • Farve: Magenta
  • Materiale: 90%% Merino Uld fra New Zealand 10%Polyamid
  • Tykkelse: 120 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor giver sine kunder det, de har brug i hverdagen og under træning. Firmaet har mange års erfaring, hvor komfort og funktionalitet har stået først, og kan derfor sikre sine kunder et vist præstationsniveau. Mærket tester selv alle deres produkter, der altid har en overvejende sans af innovation.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske dette skiundertøj ved 30 grader i maskinvask, hvor man gør brug af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets levetid bliver forlænget. Det anbefales dog ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.