Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Flot og varmt skiundertøj til børn fra Sensor, der er en eksklusiv del af Merino Air kollektionen. Sættet giver dit barn gode forudsætninger for en ordentlig varme under det kolde vejr, og samtidig o…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Flot og varmt skiundertøj til børn fra Sensor, der er en eksklusiv del af Merino Air kollektionen. Sættet giver dit barn gode forudsætninger for en ordentlig varme under det kolde vejr, og samtidig opretholde en vis åndbarhed. Skiundertøjet er lavet med det tætte merino uld fra New Zealand, der præsenterer en høj varme og ventilation, da det også kan transportere sved og fugt væk fra kroppen. Sensor Merino Air Set er tilføjet polyamid, så skiundertøjet bliver fleksibelt og åndbart. Kroppen forbliver dermed tempereret, så dit barn kan være ude i lang tid.

Anvendelse
Sensor Merino Air Set giver dit barn den varme, det har brug for, og de bedste forudsætninger for fri leg ude i det kolde vejr. Skiundertøjet kan både benyttes i hverdagen og til sport, da det har nogle meget alsidige specifikationer. Uldundertøjet er desuden meget behageligt at have på, og har en god pasform, da det er lavet med flade syninger.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Materiale: 90%% Merino Uld fra New Zealand 10%Polyamid
  • Tykkelse: 120 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor har altid stået for lækre kvalitetsprodukter sin kunder, hvor komfort og funktionalitet har stået allerførst. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til brugere, der har brug for at optimere deres præstationsniveau, og har derfor også haft meget fokus på innovation. Mærket tester desuden alle deres produkter selv, så de kan forsikre et højt kvalitetsniveau

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske dette skiundertøj ved 30 grader i maskinvask, hvor der bliver gjort brug af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer bliver bevaret. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.