Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Alsidigt og varmt skiundertøj fra Sensor, der sikrer dig gode oplevelser med dit svedundertøj. Double Face særger for en teknik, hvor varme og ventilation er samlet i et. Skiundertøjet er syet i tol…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Alsidigt og varmt skiundertøj fra Sensor, der sikrer dig gode oplevelser med dit svedundertøj. Double Face særger for en teknik, hvor varme og ventilation er samlet i et. Skiundertøjet er syet i tolags-materiale med "tuck stitching", hvor man både kan benytte sig af "plus" og "minus"-side. "Plus" mindsker eventuelle overophedninger, da det er lavet med det fineste polyester silke som materiale. "Minus" tilbyder en optimeret varme, da det benytter sig af formede stapelfibre som materiale. Sættet bliver dermed komfortabelt og varmt, da det også er lavet med flade sømme.

Anvendelse
Double Face skiundertøj fra Sensor, giver den bedste oplevelse af at have noget ordentligt svedundertøj på. Undertøjet kan både bruges som inderste lag i en kold vinter, men også som yderste lag på en varm dag, hvor du har brug for at ventilere. Skiundertøjet kan desuden benyttes til alle kropstyper, da det er lavet i et anatomisk snit.

Specifikationer

  • Farve: Lilla
  • Materialer: Polyester
  • Blødt og behageligt materiale
  • Flade sømme
  • Anatomisk snit
  • Alsidig brug

Kvalitetsniveau
Sensor sikrer en høj kvalitet igennem deres produkter, hvor komfort og funktionalitet betyder meget. Firmaet stræber efter at producere produkter med de bedste materialer, igennem en lokal produktion, så brugeren er sikker på at matche sit eget præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sensor.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske skiundertøjet ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette vil give det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer bliver bevaret. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse 90 100 110 120 130 140 150
Højde 87-94 cm  95-102 cm 103-113 cm 114-123 cm 124-133 cm 134-143 cm 144-153 cm

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.