Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sorte uldunderbukser fra Sensor, der holder sig til Merino Actives principper om tæt og funktionelt uld. Underbukserne benytter sig af merino uld fra New Zealand, der giver en høj varme og fugt- og svedtransporte…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Sorte uldunderbukser fra Sensor, der holder sig til Merino Actives principper om tæt og funktionelt uld. Underbukserne benytter sig af merino uld fra New Zealand, der giver en høj varme og fugt- og svedtransporterende effekt. Underbukserne er blevet tilføjet polyamid, for at give en større fleksibilitet og åndbarhed til underlivet. Dermed fås et par alsidige og varme underbukser, der giver de bedste forudsætninger for din næste træning.

Anvendelse
Sensor Merino Air Panties giver motionisten god basis for en behagelig træning, hvor varme og ventilation kan kombineres. Underbukserne henvender sig både til hverdagen og træning, hvor pulsen skal op. Uldunderbukserne er desuden meget behagelig at have på, da de er udviklet med flade syninger.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 90%% Merino Uld fra New Zealand 10%Polyamid
  • Tykkelse: 120 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor er blevet symbolet på god kvalitet, da mærket har mange års erfaring med udvikling af produkter til amatører og professionelle, hvor komfort og funktionalitet har været i top. Mærket tester selv alle produkter, så det høje kvalitetsniveau kan bibeholdes, mens firmaet benytter sig af lokale materialer.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse uldunderbukser ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Det giver det bedste resultat, så stoffets levetid kan forlænges. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.