Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Teknologien har forrest plads med skabelsen af Flex sports bh'en, som er Odlo's mest støttende sports bh. Hybridteknologi kombinerer et stærkt støttende formet indre lag med et elastisk yderlag med h&oslas…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Teknologien har forrest plads med skabelsen af Flex sports bh'en, som er Odlo's mest støttende sports bh. Hybridteknologi kombinerer et stærkt støttende formet indre lag med et elastisk yderlag med høj støtte, som holder brystet tæt ind til kroppen gennem selv de mest stringente træningsprogrammer. Bh'en er udstyret med justerbare stropper samt et behageligt rygspænde, der sikrer en perfekt pasform til mange forskellige kropstyper. Ydermere er Odlo Flex bh'en fremstillet i et hurtigtørrede materiale med god åndbarhed, som hjælper dig med at opretholde den rette temperatur og holder dig tør under hele træningen.

Anvendelse
Odlo Fles Sports bh med høj støtte henvender sig til alle kropstyper, og er især anvendelig til kvinder med store bryster. Brug bh'en når du løber, cykler, styrketræner, danser og du vil føle på egen krop, hvordan den fremragende støtte giver dig lyst til at bevæge dig endnu mere.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 85% polyamid 15% elastan
  • Ekstra støtte
  • Svedtransporterende
  • Hurtigtørrende
  • Justerbare stropper
  • Åndbar
  • Elastisk

Kvalitetsniveau
Få den støtte du altid har drømt om, og nyd de højteknologiske kvaliteter, du aldrig vidste du manglede i en sports bh. Flex sports bh'en fra Odlo er nemlig en uundværlig beklædningsdel i enhver aktive kvindes sportsgarderobe. Denne bh yder god støtte til alle størrelser bryster, og er med sit åndbare materiale perfekt til dig der har et højt aktivitetsniveau.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske sports bh'en på 40 grader i vaskemaskinen,og gerne i et sportsvaskemiddel. Dette er nemlig med til at forlænge levetiden samt opretholde den gode åndbarhed.

Vejledende størrelsesguide
For at finde den rigtige størrelse anbefaler vi, at du vælger den størrelse som du også bruger i tætsiddende toppe og bluser.

Størrelse

Bryst

Talje

Hofte

XS

82 cm.

67 cm.

90 cm.

S

85-88 cm.

70-73 cm.

93-96 cm.

M

91-94 cm.

76-79 cm.

99-102 cm.

L

98-102 cm.

83-87 cm.

106-110 cm.

XL

106-111 cm.

92-97 cm.

114-118 cm.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.