Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sensor Double Face underbukser til kvinder. Disse underbukser har du mulighed for at bruge på begge sider, da de er vendbare. Den specielle materiale sammensætning gør, at underbukserne kan bruges på …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Sensor Double Face underbukser til kvinder. Disse underbukser har du mulighed for at bruge på begge sider, da de er vendbare. Den specielle materiale sammensætning gør, at underbukserne kan bruges på begge sider afhængig af behov. Den ene side med mærket "plus" har en mikropolyester silkeoverflade, denne overflade kan bruges ved varmere forhold. Double Face siden med mærket "Minus" kan benyttes ved lavere temperature. 

Anvendelse
Double Face underbukserne fra Sensor kan anvendes i høje og lave temperaturer. Med minus siden mod kroppen er trøjen egnet til brug i køligt vejr, hvor polyesterfibre holder på varmen. Vendes underbukserne med plus siden mod kroppen, er den ideel til at bruge ved højere temperaturer. Her fungerer Double Face som en traditionel svedtrøje med en hurtig tørretid, samt en effektiv svedtransport.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester 
  • Blødt og behageligt materiale
  • Flade sømme
  • Anatomisk snit

Kvalitetsniveau
Sensor er gode til at skabe flot kvalitetstøj til en aktiv hverdag. God kvalitet til en meget fordelagtig pris. Her kan man virkelig tale om value for money.

Vedligeholdelse
Dame underbukserne er produceret med en stor slidstyrke, og tåler maskinvask ved 40 grader. Sensor anbefaler at trøjen ikke kommer i tørretumbler eller stryges.

Vejledende størrelsesguide 

  Højde Talje
X-Small 163-166 cm 64-69 cm
Small 167-171 cm 70-75 cm
Medium 172-174 cm 76-81 cm
Large 175-177 cm 82-87 cm
X-Large 178-181 cm 88-93 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.