Shimano har fremstillet dette elektroniske skiftegreb, som passer til 2 x 11 gear. Du skal montere dette SW-M8050 greb på venstre side af styret. Dette XT skiftegreb er produceret i fremragende kvalitet, og SW-M8050 er …
Læs mere
Vejl.: 929,00
DKK 855,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Shimano har fremstillet dette elektroniske skiftegreb, som passer til 2 x 11 gear. Du skal montere dette SW-M8050 greb på venstre side af styret. Dette XT skiftegreb er produceret i fremragende kvalitet, og SW-M8050 er med firebolt skifter. Denne skifter sikrer, at skiftefunktionen aktiveres blot ved en let berøring. Du skal montere skiftegrebet på venstre side af styret ved hjælp af et spændebånd, som medfølger til dette greb.

Anvendelse
Du kan bruge dette skiftegreb til Shimanos elektroniske Di2 gearsystem, som kører med 2 gear foran på mountainbiken. Dermed kan dette venstre SW-M8050 skiftegreb bruges på XT 8050 2 x 11 gear og XTR 9050 2 x 11 gear.

Specifikationer

  • Shimano XT skiftegreb type SW-M8050 venstre
  • Venstre skiftegreb 2 gear
  • "Firebolt" skifter. Skifter ved let berøring
  • Passer til 2 klinger på kranksættet
  • Spændebåndsmontering
  • Elektronisk gearskifter
  • Kun til brug i elektronisk gearsystem
  • Vægt: 93 gram
  • Farve: Sort

Montering
Når du modtager SW-M8050 skiftegrebet, vil du også modtage et spændebånd, som skal bruges til at fastgøre grebet på selve styret. Grebet skal monteres på venstre side af styret, og du skal bruge en 2 mm unbrakonøgle for at være i stand til at fastgøre spændebåndet på styret. Tilspændingsmomentet for denne montering skal være mellem 0,9 Nm.

Kvalitet
Det elektroniske skiftegreb SW-M8050 er fremstillet i en utrolig god kvalitet. Med dette skiftegreb får du en stabil og præcis skiftefunktion, som er pålidelig i alle vejrforhold. Skiftegrebet befinder sig på Shimanos næstbedste kvalitetsniveau inden for mountainbikekomponenter. Du kan se en samlet oversigt over samtlige Shimano komponentgrupper her.

Vedligeholdelse
Det vil ikke kræve mere arbejde at vedligeholde et elektronisk gearsystem i forhold til et mekanisk. Du bør holde skiftegrebet rent og dermed gøre grebet rent efter hver cykeltur.

EAN: 4524667847304

Ingen anmeldelser af dette produkt.