Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
SH-TR32 er en triathlon cykelsko fra Shimano. Cykelskoen er gennemført, og skoen er bl.a. udviklet med en velcrolukning over foden samt hælstrop. Hælstroppen sikrer dig en optimal og hurtig måde …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

SH-TR32 er en triathlon cykelsko fra Shimano. Cykelskoen er gennemført, og skoen er bl.a. udviklet med en velcrolukning over foden samt hælstrop. Hælstroppen sikrer dig en optimal og hurtig måde at komme i skoen på. Triathlonskoen er designet i en klassik hvid farve med sorte detaljer. Skoens farver passer til cykeltøj i mange forskellige farver bl.a. rød, blå, grøn, grå og gul. Skoen passer til 95% af de mest solgte klikpedal-systemer i Danmark bl.a. SPD-SL, SPD, Look Delta og Look Keo klamperne. Med denne cykelsko er du dermed fremtidssikret, hvis du skulle skifte pedaler. Skoen giver en god kraftoverførsel til pedalen, når man bruger kliksystem, og derudover giver skoen en god støtte til dig.

Anvendelse
Denne cykelsko er beregnet til thriathlon og multi sport. Skoen er en fremragende startsko med en overdel i et smidigt, strækbar, resistent og syntetisk læder. Derudover er overdelen udviklet med et åndbart net. Skoens indlægssåler er hurtigtørrende og komfortable. De behagelige indlægssåler gør, at det også er behageligt at bruge skoene uden strømper, hvis du ønsker det. Skoen er i den nye Dynalast serie, hvilket giver en ideel ergonomisk position og en mere effektiv trækevne. Ydersålen på denne Shimano SH-TR32 er udviklet i letvægts glasfiber forstærket polyamid.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Vægt: Ca. 472 gram/par (Str. 40)
  • Kompatibel med stort set alle landevejsklamper
  • Overdel: Strækbar, resistent og syntetisk læder samt åndbart net
  • Ydersål: Letvægts glasfiber forstærket polyamid
  • 1 velcrolukning
  • Hælstrop
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Denne cykelsko fra Shimano er en rigtig god startsko til triathlon. Tri-skoen er rigtig behagelig at have på bl.a. på grund af de behagelig indlægssåler, og derudover giver skoen en god trækevne.

Vedligeholdelse
Disse cykelsko kan ikke udsættes for megen vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rigtig størrelse
Herunder finder du den korrekte størrelse sko ved hjælp af Shimanos størrelsesguide, som viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Det er normalt, at man skal bruge en større cykelsko, end den man normalt bruger i almindelige sko.

Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Shimano, er vejledende. Da højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod - også selvom du har valgt størrelsen ud fra de indvendige mål.

Skostørrelse Indvendig mål i mm
38 238
39 245
40 252
41 258
42 265
43 272
44 278
45 285
46 292
47 298
48 305
14-05-2018
Skoen sidder ikke særlig godt. Det enlige spænde lukker godt nok, men skoen føles løs i forfoden. Desuden er tilpasningen af overdelen meget mangelfuld, materialet "vulker" flere steder. Slet ikke pengene værd, selv på tilbud. Jeg returnerer skoen og vælger en fra Mavic.
01-07-2014
lette og luftige cykelsko