3 anmeldelser
Denne Winther cykel er ideel til børn på ca. 1-4 år. Cyklen, der er produceret siden 1935, fremstilles i dag i et smart og klassisk design med stor vægt på sikkerhed og høj kvalitet. AnvendelseDen velkendte lille trehjulede …
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 589,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Winther cykel er ideel til børn på ca. 1-4 år. Cyklen, der er produceret siden 1935, fremstilles i dag i et smart og klassisk design med stor vægt på sikkerhed og høj kvalitet.

Anvendelse
Den velkendte lille trehjulede cykel har i årtier sat gang i børns fantasi og udviklet deres motorik. Den slagfaste pulverlakering sikrer, at børnecyklen holder til lidt mere af det hele - ikke kun lidt mere regn og rusk, lidt flere slag og skrammer - men også til næste generation.

At lære at cykle er en vigtig del af børns udvikling. Det forbedrer motorik og balance og bidrager med høj legeværdi hos børnene. Tippeladet gør det sjovt for børnene at transportere sand, bamser, biler eller dukker rundt i den store verden.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Med tippelad
  • Passer til skridtlængde: 28-38 cm.
  • Længde: 73 cm
  • Bredde: 44 cm
  • Højde: 53 cm
  • Vægt: 6,5 kg
  • Materiale: Stål

Klargøring
Cyklen leveres som den er vist på billedet, og cyklen er 90% samlet i en lukket papkasse. Du skal blot selv montere styr, forgaffel og sadel. Der medfølger alt nødvendigt værktøj til montering af dele.

Kvalitet
Cyklen er udstyret med komponenter af en god kvalitet, hvilket betyder, at komponenter er robuste samtidig med, at de ikke vejer alt for meget.

Vedligeholdelse
Da Winther tricyklen ikke har kuglelejere, kæde og luft i dækkene, kræver den ikke vedligeholdelse som almindelige cykler. Med vask 1-2 gange om året holder cyklen sig pæn i mange år.

X

EAN: 5703177405160

25-06-2019
Alt i orden og meget hurtig levering
15-01-2018
Hurtig levering - dansk kvalitetsprodukt - stor glæde hos gavemodtageren: Sophia på 2 år!
21-07-2015
Den er samlet og ser fin ud, dog er jeg er det kommet bag på mig at Winther ikke maler deres produkter bedre , den vil hurtig ruste når den kommer i brug udendørs. Mvh Torben