Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Denne smarte trehjulede Puky Fitsch cykel har en minimum sædehøjde på 23 cm. Cyklen er ideel til børn, som er i læringsfasen, og cyklen passer typisk til børn fra 1 1/2 år eller en…
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 379,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne smarte trehjulede Puky Fitsch cykel har en minimum sædehøjde på 23 cm. Cyklen er ideel til børn, som er i læringsfasen, og cyklen passer typisk til børn fra 1 1/2 år eller en højde på 80 cm.

Anvendelse
Når barnet har lært af de første erfaringer med balancen fra fx. legekøretøjet Pukylino, så kan denne Puky Fitsch være med til at videreudvikle balanceevnen og koordinationen mellem arme og ben. Barnet kan nu på denne 3-hjulet cykel med fastlåste pedaler bevæge sig over mindre afstande i hjemmet.

Specifikationer

  • Farve: Rød og gul
  • Sikkerhedshåndtag
  • Ergonomisk indstilleligt sæde med bæregreb
  • Støjsvage hjul
  • Stødfast pulverlakering
  • Laveste sadelhøjde: 23 cm

Klargøring
Cyklen leveres som den er vist på billedet, og cyklen er 90% samlet i en lukket papkasse. Du skal blot selv montere styr, forgaffel og sadel. Der medfølger alt nødvendigt værktøj til montering af dele.

Sikkerhed og kvalitet
Cyklen er udstyret med komponenter af en god kvalitet, hvilket betyder, at komponenter er robuste samtidig med, at de ikke vejer alt for meget. Puky tænker altid sikkerhed ind i udviklingen af deres produkter, og det er ingen undtagelse med denne børnecykel. Cyklen er udviklet med sikkerhedshånd, som sikrer, at barnets hænder ikke glider ud over kanten af styret. Som ekstra sikkerhed leveres denne Puky cykel til børn også med styrpolstring.

Vedligeholdelse
Da denne trehjulede Puky cykel ikke har kuglelejere, kæde og luft i dækkene, kræver den ikke vedligeholdelse som almindelige cykler. Med vask 1-2 gange om året holder cyklen sig pæn i mange år.

Når du køber et Puky køretøj, får du en udvidet garanti på 5 år, hvis du registrerer dig inden 4 uger efter købsdatoen. Du kan registrere dig her.

 

30-03-2019
Super fin cykel der gør stor glæde
25-12-2013
En rigtig god og lækker cykel.. Total succes hos vores lige knap 2 årig datter. Hjulene er helt støjfrie, så kan sagtens bruges indendørs.