Trehjulet cykler

Stort udvalg i trehjulede cykler til de små.

Trehjulet – din allerførste cykel

Det er sjovt og sundt at cykle, og en fantastisk måde at træne balancen på. Det er rigtig nemt at lære, især hvis vi kommer i gang så tidligt som muligt og får det lært under leg.

Trehjulede cykler og scootere fås i mange varianter

  • Trehjulet scooter
  • Trehjulet cykel
  • Trehjulet cykel med tippelad
  • Trehjulet cykel med tippelad og skubbestang/forældrehåndtag

Hvornår kan barnet køre på en trehjulet cykel?

Hvor gammel skal et barn være for at køre på en trehjulet cykel? Selvfølgelig skal barnet have en vis alder, inden de selv kan kravle op på en trehjulet cykel eller scooter. De fleste børn er gående omkring 1 år. Den trehjulede scooter uden pedaler appellerer til børn allerede fra de er 1 år. Så snart de kan holde balancen og selv kan kravle op på scooteren, kan de lære at køre på den ved at skubbe fra med benene.

Dette er en rigtig god måde at træne balancen på, uden barnet samtidig skal lære at bruge pedalerne. Her lærer barnet at styre uden om ting, samt lærer at stå af og på et rullende køretøj. Hvilket kan være en udfordring i den alder. Når barnet har lært at komme rundt på scooteren, kan man udvide ved at sætte et lille lad/anhænger på scooteren. Nu bliver det lidt sværere at vende og bakke, men barnet synes som regel, at det er smadder sjovt at køre rundt med legetøj, sand og andre ting på ladet.

Det næste skridt for barnet kan være en mere klassisk trehjulet cykel med pedaler. Her kan barnet lære at cykle, men stadigvæk uden at bruge ret meget energi på at holde balancen. En trehjulet babycykel kan have flere udformninger. Der findes en trehjulet cykel med lad, trehjulet cykel uden pedaler, trehjulet cykel med forældrehåndtag, trehjulet løbecykel, som er uden pedaler og mange flere. Den trehjulede cykel henvender sig hovedsageligt til børn i alderen 1 år, 2 år, 3 år og 4 år og det er sikkert den cykel, de fleste af os husker som værende vores første cykel. Den er meget populær især for en 2-årig. Den er nem og sjov at køre på, og findes i dag i mange flere farver end da vi var børn, hvor den røde trehjulede cykel med lad og hvide hjul var en klassiker.

Det må være op til den enkelte forælder, at vurdere hvad der passer godt til barnet. Om det er en trehjulet ladcykel, løbecykel eller trehjulet scooter med lad og om der skal være pedaler eller ej.

Se vores flotte udvalg af farver. Vi har trehjulede pigecykler i lyserød, rød m.m. og til drengene har vi grøn, blå, lyseblå samt flere kønsneutrale farver herunder sort og gul.  
Hold løbende øje med vores hjemmeside, hvor vi annoncerer vores gode tilbud og tilmeld evt. vores nyhedsbrev for yderligere information.

Hvis der er flere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.