Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Naturen tilbyder oftest ikke de nemmeste forhindringer hvorledes, at der kræves fodtøj til at bekæmpe disse besværligheder. Disse løbesko til Trail er lavet med robuste og slidstærke mate…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Naturen tilbyder oftest ikke de nemmeste forhindringer hvorledes, at der kræves fodtøj til at bekæmpe disse besværligheder. Disse løbesko til Trail er lavet med robuste og slidstærke materialer, hvor der kan beskyttes mod udefra kommende forhindringer med en øget beskyttelse til fod og tæer. Komforten er stor i disse trailsko, hvor et trakteret design gør det nemmere blot at skulle sætte fødderne på vejen, mens en blød fodseng placerer dine fødder komfortabelt i løbeskoene. Reflekterende detaljer gør desuden, at man nemt kan blive set i det ulmende mørke.

Anvendelse
Fisk løbesko fra Trespass sætter hele løbeturen i Trail i perspektiv, hvor der alle ufornødne forhindringer bliver sat til skamme. Disse trailsko kan både benyttes som løbesko til trail, men kan også sagtens benyttes som lette vandresko, der kan gøre denne tur lettere.

Specifikationer

  • Trail Low Cut
  • Beskyttende og Holdbart forstærket tåspids
  • Reflekterende detaljer
  • Blød og formet fodseng
  • Holdbar og trakteret ydersål
  • Materiale: Tekstil / PU / Gummi
  • Foring: Tekstil
  • Ydersål: MD / RB

Kvalitetsniveau
Trespass er mærket fra Storbritannien, der forsøger med sine produkter at gøre naturens strabadser og strenge krav til kroppen til småting. Komfort og funktionalitet er inkorporeret i alle produkter, hvor robuste materialer og innovative teknologier kan gøre dette arbejde. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor der både er plads til nybegyndere og seriøse campister. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af disse sko kan blot ske ved, at man tørrer dem over med en fugtig klud, når de bliver udsat for skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.