Træning

Energiprodukter

Grunden til det er vigtigt at du køber og benytter energiprodukter når du træner, er at kroppen skal have noget at arbejde med hele vejen igennem. Hvis du ikke bruger energi kan du komme ud for at kroppens energidepoter bliver tømt, og herefter vil ens træning føles fuldstændig umulig og uoverkommelig. Der er mange forskellige former for energi, og det hele handler om hvad du vil med din træning og hvad det er du mangler når du er ude og cykle. Vi har et bredt udvalg af energi og protein som du kan se hvis du klikker dig videre ind på energi.

Træningsudstyr

Der er et hav af træningsudstyr som du kan benytte, både hvis du gerne vil kunne se dine ruter når du har været ude og cykle, eller hvis du ønsker at bruge din cykel indenfor i vinterperioden. Hometrainere er et rigtig godt bud på hvordan du holder din form ved lige, selvom det er dårligt vejr udenfor. Er du en cykelrytter som går op i din træning bør du have en cykelcomputer, som viser dig fx. hastighed, puls, distance osv. Det gør at du får meget mere ud af din træning. Derudover har vi også udstyr til spinning som fx. sko, klamper, pedaler osv.

Herover kan du se alle de kategorier vi har indenfor træningsudstyr og energi. Når du klikker dig videre ind vil du kunne se flere underkategorier hvor du kan vælge lige præcis hvad du ønsker. Vi dækker bredt indenfor cykling, træning, hometrainere og udstyr til spinning.