Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Bålfadet fra Robens kan tages med i sommerhus eller bruges på terassen. Fadet har aftagelige ben, samt aftagelig bund der forbindes ved hjælp af vingemøtrik. Katmai bålfadet passer til de fleste…
Læs mere
Vejl.: 529,00
DKK 489,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Bålfadet fra Robens kan tages med i sommerhus eller bruges på terassen. Fadet har aftagelige ben, samt aftagelig bund der forbindes ved hjælp af vingemøtrik. Katmai bålfadet passer til de fleste trefødder. 

Anvendelse
Bålfadet er perfekt til lidt udendørs hygge. Lun dig ved bålet eller rist et par skumfiduser over ilden. Bålfadet er perfekt til brug hjemme på terassen, når mørket falder på. Med dette bålfad bliver de lune sommeraftner pludselig lidt længere. 

Specifikationer

  • Størrelse: 73 x 21.5 
  • Pakket størrelse: 73 x 9.5 cm
  • Vægt: 5770 kg
  • Materiale: Stål

Kvalitetsniveau
Robens gør det muligt for frilufts entusiasterne at kaste sig ud i de aktive udendørseventyr. Deres kendskab og erfaring gør dem i stand til at skabe de bedste produkter ud af de bedste materialer. Dermed kan du være sikker på et produkt med en god ydeevne, holdbarhed og valuta for pengene. 

Vedligeholdelse
Bålfadet kræver ingen vedligeholdelse. Hvis der er lange perioder, hvor bålfadet ikke er i brug anbefaler vi dog at sætte fadet et tørt sted, på den måde formindskes risikoen for rust.

Ingen anmeldelser af dette produkt.