Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Large Powerbank fra Knog, der leverer den højeste kraft på hele 10.000 mAh til alle lygtehoveder fra Knogs PWR serie, så det bliver nemt at være synlig i trafikken. Denne powerbank er endnu et led i d…
Læs mere
Vejl.: 929,00
DKK 899,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Large Powerbank fra Knog, der leverer den højeste kraft på hele 10.000 mAh til alle lygtehoveder fra Knogs PWR serie, så det bliver nemt at være synlig i trafikken. Denne powerbank er endnu et led i den smart PWR serie, der sørger for en alsidig justering af lygter og batterier, så man kan have lys til det gængse formål. Etr mikro USB kabel er desuden inkluderet så powerbanken kan genoplades.

Anvendelse
Denne large powerbank fra Knog, er ideel som batteri til lys og andre enheder der benytter sig af USB, så det bliver nemt at holde strøm. Denne powerbank anvendes udelukkende med modeller fra Knogs PWR serie.

Specifikationer

  • Batteri/Powerbank på hele 10.000 mAh
  • Kompatibel med Knog PWR serie Road, Trail eller mountain
  • Kan anvendes til lygte eller som powerbank til USB enheder
  • Micro USB kabel er inkluderet
  • Dimention: 104 x 48 mm
  • Vægt: 255 gram

Kvalitetsniveau
Knog producerer produkter efter den højeste standard, så brugeren altid står med et produkt, der kan give funktionalitet og komfort ude i trafikken. Firmaet nyder stor respekt på det nordiske marked, hvor de også er en af de dominerende faktorer. Dette betyder, at kunden altid kan være sikker på et ordentligt produkt fra Knog.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at man altid kører med denne powerbank, hvor den er fuldt opladet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.