Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette Summer Sweatband fra GripGrab absorberer effektivt sveden, og holder både sved og hår væk fra ansigtet, så du kan fastholde fokus på vejen foran dig. Det er et blødt og let pandeb&ar…
Læs mere
Tilbudet udløber 27-02-2020
Vejl.: 99,00 Før 99,00
DKK 85,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Dette Summer Sweatband fra GripGrab absorberer effektivt sveden, og holder både sved og hår væk fra ansigtet, så du kan fastholde fokus på vejen foran dig. Det er et blødt og let pandebånd, som er lavet af teknologisk materiale for maksimal komfort.

Anvendelse
Dette sommerpandebånd er ideelt til fysisk udfoldelse i form af både løb, cykling og andre aktiviteter i varme omgivelser. Det er lavet af bløde materialer med god åndbarhed. Designet og de bløde materialer sikrer en perfekt kombination af pasform, komfort og funktionalitet. 

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Lette og åndbare materialer: 80% polyester, 20% elastane
  • Svedabsorberende
  • Onesize

Kvalitetsniveau
GripGrab er en dansk producent, hvor du er sikret, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitetsniveauet. Du er derfor som forbruger sikker på brugen af gode og slidstærke materialer i alle GripGrab's produkter. De bliver gennemtestet inden produktionen, så de kan leve op til deres høje standarder. 

Vedligeholdelse
Pandebåndet kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Det må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges.

19-04-2018
virke fint