Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med dette løbekit fra Quad Lock, kan du have din telefon med på farten. Hvad end du bruger din telefon til løbeapps, musik eller har den med til nødstilfælde, så er det vigtigt, at den s…
Læs mere
Tilbudet udløber 28-11-2019
Vejl.: 449,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
Med dette løbekit fra Quad Lock, kan du have din telefon med på farten. Hvad end du bruger din telefon til løbeapps, musik eller har den med til nødstilfælde, så er det vigtigt, at den sidder forsvarligt fast og ikke generer dit løb. Quad Lock har løst dette problem med sit smarte sportsarmbånd. Armbåndet benytter det samme system som Quad Locks telefonholdere til cykler og biler, så du kan hurtigt skifte fra en transportform til en anden.

Anvendelse
Dette Quad Locks sportsarmbånd med medfølgende cover passer til en iPhone 6+ og 6s+. Du skal blot montere mobiltelefonen i Quad Lock-coveret hvorefter det er let at klikke fast i armbåndet. Placeringen gør det nemt at anvende din mobil som GPS, tracker eller til musik uden at den kommer i vejen eller generer dig i dit løb.

Specifikationer

  • 1 x Quad Lock Sportsarmbånd
  • Armbånd-farve: Sort og blåt
  • Cover-farve: Sort
  • Cover til iPhone 6+/6s+
  • Materiale: Nylon Lycra
  • Passer til armtykkelser mellem 17 og 38cm
  • Passer til alle Quad Lock covers og Quad Locks universal adaptor 

Kvalitetsniveau
Quad Lock er det mest pålidelige produkt på markedet når det kommer til montering af mobiltelefoner under løb og cykling. Dette armbånd er både behageligt at have på og sikkert at montere sin telefon i.

Vedligeholdelse
Dette armbånd kræver intet vedligehold. Det kan dog rengøres med en opvreden klud, hvis det skulle blive snavset.

Ingen anmeldelser af dette produkt.