Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Quad Locks smarte monteringssystem til mobiltelefoner findes nu også i en version til dit bælte. Bælteklipsen er perfekt til situationer hvor du har brug for at have nem og hurtig adgang til din mobiltelefon…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 189,00 Før 179,00
DKK 161,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Quad Locks smarte monteringssystem til mobiltelefoner findes nu også i en version til dit bælte. Bælteklipsen er perfekt til situationer hvor du har brug for at have nem og hurtig adgang til din mobiltelefon og samtidig skal være sikker på, at den sidder forsvarligt fast.

Anvendelse
Quad Locks bælteklips benytter samme monteringssystem som deres mobilholdere til biler og cykling og deres løbearmbånd. Med et Quad Lock-cover kan du derfor let klikke din mobil fast i bælteklipsen så den hele tiden er ved hånden. Klipsen er især anvendelig hvis du ikke har plads i lommerne, eller skal kunne komme til din mobil i en fart. For at give dig bedst mulig komfort, er det muligt at placere mobilen på lodret og horisontalt.

Specifikationer

  • Quad Lock adapter til bælte
  • Farve: Sort og blå
  • Universal fit
  • Passer til alle Quack Lock cover og universal-adapter
  • Todelt låsesystem
  • Kan monteres vandret eller horisontalt.

Kvalitetsniveau
Dette Quad Lock bæltebeslag til mobiltelefon holder samme høje standard, som du kender fra andre Quad Lock-produkter.

Vedligeholdelse
Denne bælteklips kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Hvis den bliver snavset, kan den tørres af med en opvreden klud.

20-02-2019