Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Bevar en sund væskebalance med dette Profile Design Hydration Belt, der giver ekstra væske, hvis det der er i drikkedunken, ikke skulle være nok. Et Profil Design væskebælte sidder godt til omkri…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Bevar en sund væskebalance med dette Profile Design Hydration Belt, der giver ekstra væske, hvis det der er i drikkedunken, ikke skulle være nok. Et Profil Design væskebælte sidder godt til omkring hoften, og vandflaskernes form peger “ud af” for at give maksimal komfort og bevægelighed. Vandflaskerne er let tilgængelige, og de kan nemt tages ud af deres tilpassede holder.

Anvendelse
Når du skal på længere løbeture og gerne vil sikre dig, at du har nok væske med til at holde dig kørende, kan et Profile Design væskebælte tilbyde dig den sidste mængde væske ud over den, du har i vandflasken under sædet. Væskebæltet fås i forskellige størrelser.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: Vælg mellem S, M, L og XL
  • Antal vandbeholdere: 2
  • Vandbeholderens farve: Klar plast

Kvalitetsniveau
Et væskebælte kan være din redning på de sidste kilometer eller til at kunne køle dig af på varmere dage. Væskebæltet er solidt og stærkt og holder i mange år frem.

Vedligeholdelse
Selve væskebæltet kræver ikke den store vedligeholdelse. Vask eventuelt dine vandbeholdere i vaskemaskinen en gang imellem for at fjerne dårlig lugt og bakterier.

Vejledende størrelsesguide

XS 25-28" 71 cm.
S 28-31" 78 cm.
M 31-34" 86 cm.
L 34-37" 94 cm.
XL 37-40" 101 cm.
Ingen anmeldelser af dette produkt.