1 anmeldelser
Med et FuelBelt får du mulighed for at medbringe op til 10 energy gels på én gang, når du er afsted på en løbetur. De 10 gels sættets fast i bæltet, og hvis du har brug for det, er det også muligt at sætte et løbenummer fast …
Læs mere
Vejl.: 100,00
DKK 75,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med et FuelBelt får du mulighed for at medbringe op til 10 energy gels på én gang, når du er afsted på en løbetur. De 10 gels sættets fast i bæltet, og hvis du har brug for det, er det også muligt at sætte et løbenummer fast på bæltet. Bæltet er sort, og dermed vil det oftest slet ikke ses, særligt ikke, når det er ved at være tomt for gels.

Anvendelse
Bæltet kan anvendes til løbetræning både på de korte og lange distancer. Skal du til et løb som for eksempel et marathon, er bæltet yderst ideelt, da du kan medbringe op til 10 er energigels. Desuden har bæltet også den anvendelsesfunktion, at der kan fastgøres et løbenummer i det.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 58 gram
  • Plads til 10 gel
  • Onesize
  • Justerbart

Kvalitetsniveau
Bæltet fylder minimalt, og det har en vægt på kun 58 gram; dette betyder også at du næsten ikke vil mærke, at du har det på. Bæltet er onesize og det er muligt at justere det i omkredsen, så de fleste kan passe det.


Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at man eksempelvis anvender lugtfjerner, hvis bæltet skulle komme til at lugte.

EAN: 873855003515

07-06-2017
Billigt og funktionel produkt, der fungerer efter hensigten :-)