Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne kortholder fra Ortlieb passer til Ortliebs ultimate 6 styrtasker 27 x 27 cm. Lommen er lavet i plastik, så dit kort ikke bliver vådt hvis du cykler i regnvejr. Ortlieb har foldet lukningen så der helle…
Læs mere
Vejl.: 209,00
DKK 189,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne kortholder fra Ortlieb passer til Ortliebs ultimate 6 styrtasker 27 x 27 cm. Lommen er lavet i plastik, så dit kort ikke bliver vådt hvis du cykler i regnvejr. Ortlieb har foldet lukningen så der heller ikke her kan komme hverken støv eller vand ind. Du kan anvende kort, der har maksimal format på omkring 27 x 27 cm.

Anvendelse
Denne kortholder passer til Ortliebs Ultimate 6 styrtasker, hvor kortholderen fastgøres og fjernes ved hjælp af fastgørelsessættet på få sekunder. Du kan anvende kortholderen i al slags vejr, da tasken er fremstillet i plastik og dermed er vandafvisende.

Specifikationer:

  • Størrelse 27 x 27 cm.
  • Vandtæt.
  • Foldbar.
  • Uv resistent.
  • Vandsikker lukning.
  • Nødvendige monterings remme medfølger.

Montering
Ortliebs kortholder er udviklet til montering ovenpå Ultimate 6 styrtasker, hvor kortholderen fastgøres og fjernes ved hjælp af fastgørelsessættet på få sekunder.

Kvalitetsniveau
Ortlieb har udviklet denne kortholder i plastik, hvilket sikrer dig, at du kan medbringe et kort uden at bekymre dig om vejrforholdene. Desuden er åbningen foldet, så der ikke kan trænge støv eller vand ind til kortet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.