Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Brug dette riser kit fra Profile Design til montering af eventuelle styrforlængere. Udover at sidde bedre opnår du også bedre aerodynamik og derved mindre modstand på vejene for mere effektiv kø…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Brug dette riser kit fra Profile Design til montering af eventuelle styrforlængere. Udover at sidde bedre opnår du også bedre aerodynamik og derved mindre modstand på vejene for mere effektiv kørsel.

Anvendelse
Et riser kit fås i forskellige størrelser - eller højder - og du vælger blot den højde, du ønsker at hæve din aerobar med. Som racercyklist eller triatlet er det vigtigt at kunne samle arme forrest i midten, for at slappe godt af og kunne fokusere energien på benene. Med et riser kit fra Profile Design monterer du forhøjeren midt på cykelstyret, og du har nu mulighed for at læne armene forover.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Mål: Vælg mellem 20 mm til 70 mm

Kvalitetsniveau
Profile Design er et brand, der er kendt for at levere kvalitetsprodukter til de seriøse cyklister. Brandet fokuserer på at levere funktionelt cykeludstyr, der kan være med til at optimere din cykeltræning til absolut maks.

Vedligeholdelse
Et riser kit kræver ikke yderligere vedligeholdelse, men du kan tørre det af en gang imellem for at undgå at mudder eller støv sætter sig fast i din cykel.

Ingen anmeldelser af dette produkt.