Efter en lang dags vandring i naturen eller en hård tur på mountainbiken er det sidste du har lyst til at skulle puste en luftmadras op. Men denne genopladelige Monsoon-pumpe fra Easy Camp gør arbejdet let. Pumpen passer til …
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 269,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Efter en lang dags vandring i naturen eller en hård tur på mountainbiken er det sidste du har lyst til at skulle puste en luftmadras op. Men denne genopladelige Monsoon-pumpe fra Easy Camp gør arbejdet let. Pumpen passer til luftmadrasser og gummibåde, så du kan bruge tid på naturen og familien frem for det udmattende arbejde med at trampe og hive i fod- og håndpumper.

Anvendelse
Monsoon-pumpen har tre medfølgende mundstykker, så den passer til praktisk talt alle typer luftmadrasser og gummibåde. Der medfølger to opladerkabler til pumpen, så du enten kan genoplade den i en almindelig stikkontakt eller i din bil.

Specifikationer:

  • Inkl. 3 mundstykker
  • Kan både pumpe og tømme
  • 2 lade muligheder. 230V netlader og 12v billader
  • Vægt: 1.05 kg

Kvalitetsniveau:
Monsoon-pumpen er, som resten af Easy Camps produkter, et godt produkt til en yderst favorabel pris.

Vedligeholdelse
Pumpen kræver ingen særlig vedligeholdelse. Bliver den snavset, kan den tørres af med en opvreden klud. Sørg altid for at batteriet er ladt før du tager pumpen i brug.

EAN: 5709388028259

Ingen anmeldelser af dette produkt.