Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
5 anmeldelser
En ny Brooks sadel bør behandles med Proofide læder fedt for at hjælpe under den såkaldte "breaking-in" Proces. det er her hvor sadlen tilpasser sig den enkelte cykellist. Proofide holder lædere…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 119,00 Før 79,00
DKK 71,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

En ny Brooks sadel bør behandles med Proofide læder fedt for at hjælpe under den såkaldte "breaking-in" Proces. det er her hvor sadlen tilpasser sig den enkelte cykellist. Proofide holder læderet smidigt og bevare en regntæt sadel.

Anvendelse
Påfør en lille mængde Proofide på hele oversiden af sadlen, når det er tørret poleres det væk med en tør blød klud. Det anbefales at man behandler sin sadel flere under "breakin-in" processen og derefter hver 3-6 måned. På cykler uden skærme anbefales det at man og så behandler undersiden af sadlen. her behøves Proofide ikke poleres af igen.

Specifikationer

  • Vægt: 40 gram
  • Holder læderet smidigt og optimalt

Kvalitetsniveau
Brooks har i mange år leveret et højt niveau af kvalitet med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er blevet leveret til de rette. Firmaet er berømte for deres store fokus på materialer og designs, der kan gøre hverdagen nemmere på det funktionelle og æstetiske niveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Brooks.

15-07-2017
Fuldt tilfreds - men det ville ha være at der information om tillægspriser først forekommer på et sent tidspunkt i forbindelse med betalingen.
26-08-2015
Meget fin kvalitet, super nem at bruge.
25-09-2014
Super voks til lædersadler..! Kan stærkt anbefales, dog en lidt "voldsom" pris..
01-09-2014
Brug den på undersiden først og fremmest. Kan fedte.
07-07-2014
den er meget tynd for en læderfedt til den pris burde det var en super kvalitet. du kan få en meget bedre læderfedt ved skotøjsforretning til mindre penge. på grund af prisen vil jeg sige at den er dårlig