Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Light Drypack 15 er smart pakpose, der holder din oppakning tør og sikker inde i f.eks. din rygsæk eller cykeltaske. Posen vejer blot 60 gram og er dermed let at have med. Den er samtidig lavet af et slidstæ…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Light Drypack 15 er smart pakpose, der holder din oppakning tør og sikker inde i f.eks. din rygsæk eller cykeltaske. Posen vejer blot 60 gram og er dermed let at have med. Den er samtidig lavet af et slidstærkt 70 denier ripstop polyamid-stof med carbonite belægning. Dvs. at posen ikke bliver revet op af indhold med skarpe kanter, der rasler rundt i den - samt at den er vandtæt.

Anvendelse
Deuter har designet denne pose, så du nemt kan sortere og beskytte indholdet af din oppakning. Light Drypack 15 er vandtæt, og klarer nemt store regnskyl, så indholdet er sikkert beskyttet mod vand og mudder. Med sin lave vægt er posen let at have med på tur, så du altid har den ved hånden, hvis der bliver brug for det. 

Specifikationer

  • Model: Light Drypack 15
  • Materiale: 70D Polyamid Carbonite ripstop
  • Farve: Coolblue
  • Vægt: 60 gram
  • Volumen: 15 liter
  • Størrelse: 23 x 34 (B x H)
  • Vandtæt

Kvalitetsniveau
Denne Deuter-pose er lavet af slidstærkt ripstop polyamid i 70 denier. Posen er vandtæt, men er naturligvis ikke beregnet til dykkerture.

Vedligeholdelse
Denne pose kræver ingen særlig vedligeholdelse men kan rengøres med en fugtig klud efter behov. Vi anbefaler ikke, at du maskinvasker den, da det kan ødelægge den særlige carbonite-belægning, der gør posen vandtæt.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.