Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette reservoir, er fra Camelbak´s Crux serie, og giver dig mulighed for 20% mere vand per slurk. Crux-reservoiret har en kapacitet på 2 liter og er udstyret med et ergonomisk håndtag, som gør det let…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 279,00
Ikke på lager
Forventet: 04/03/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Dette reservoir, er fra Camelbak´s Crux serie, og giver dig mulighed for 20% mere vand per slurk. Crux-reservoiret har en kapacitet på 2 liter og er udstyret med et ergonomisk håndtag, som gør det lettere for dig ved genopfyldninger. Reservoiret er udstyret med en on/off funktion, som forhindre lækage.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Crux-reservoir: giver 20% mere vand per slurk - med et ergonomisk håndtag for en lettere genopfyldning.
  • Hydroguard™- teknologi som modvirker udviklingen af bakterier i reservoiret og tuben. 
  • Kapacitet: 2 liter
  • Fri for BPA, BPS og BPF

Kvalitetsniveau
Camelbak er førende indenfor produktion af både cykelrygsække, vandreservoirer samt drikkeflasker, hvor kvaliteten altid er i top. Camelbak tilbyder forbrugeren evighedsgaranti på alle produkter, hvilket giver kvalitetstryghed for dig som kunde. Crux-vandreservoiret er gennemtestet og er 100% fri fir BPA, BPS og BPF.

Vedligeholdelse
Vandreservoiret skal renses en gang imellem, alt afhængig af, hvor ofte det bruges og hvad der har været i reservoiret. Camelbak har selv fremstillet rengørings- og plejemidler til sine produkter.

Ingen anmeldelser af dette produkt.