Som erfaren vandrer i naturen ved du, at det er vigtigt at holde din oppakning tør. Derfor har Jack Wolfskin skabt dette lækre Raincover. Regnslaget er nemt at montere over din rygsæk og sidder sikkert fast med en elastisk st…
Læs mere
Vejl.: 209,00 Før 119,00
DKK 59,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Som erfaren vandrer i naturen ved du, at det er vigtigt at holde din oppakning tør. Derfor har Jack Wolfskin skabt dette lækre Raincover. Regnslaget er nemt at montere over din rygsæk og sidder sikkert fast med en elastisk strop. Regnslaget kan både benyttes på rygsække, der ikke har indbygget regnslag, eller i kombination med et allerede integreret regnslag, for bedre beskyttelse.

Anvendelse
Raincover er et rigtig godt regnslag fra Jack Wolfskin til din rygsæk til en yderst overkommelig pris. Du kan få regnslaget i en række størrelser, så du er sikker på at det passer til netop din rygsæk. Her får du det i størrelsen 60-85 liter. Det er nemt at have regnslaget med i din rygsæk, idet det kun fylder 24x24x4 cm og har en vægt på sølle 150 gram. Regnslaget er naturligvis både hurtigtørrende, UV-resistent og så holder det et vandsøjletryk på 4000m.

Specifikationer

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: 100% 75D Polyester
  • Passer til rygsække fra 60 til 85 liter
  • Pakkes sammen i integreret lomme
  • Pakket størrelse: 24 x 24 x 4
  • Vægt: 150 g
  • Vandsøjletryk: 4000mm

Kvalitetsniveau
Jack Wolfskin har gjort meget ud af at skabe et kvalitetsprodukt med dette raincover. Regnslaget har et højt vandsøjletryk, ligesom du kender det fra telte og en integreret pose, det kan pakkes sammen i. En elastisk strop gør det nemt at montere slaget over din rygsæk og så er der naturligvis reflekstryk.

Vedligeholdelse
Dette regnslag kræver ingen særlig vedligeholdelse. Bliver det stænket til af f.eks. mudder, kan det let rengøres med en våd klud. Du bør ikke maskinvaske regnslaget, da det kan skade den vandtætte behandling.

 

EAN: 4055001893799

Ingen anmeldelser af dette produkt.