Med Jack Wolfskins Raincover til din rygsæk, skal du ikke bekymre dig for, om du bliver fanget i en stor regnbyge. Regnslaget er nemt at montere over din rygsæk, og beskytter indholdet, så det ikke bliver gennemblødt. Regnsla…
Læs mere
Vejl.: 139,00 Før 109,00
DKK 55,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med Jack Wolfskins Raincover til din rygsæk, skal du ikke bekymre dig for, om du bliver fanget i en stor regnbyge. Regnslaget er nemt at montere over din rygsæk, og beskytter indholdet, så det ikke bliver gennemblødt. Regnslaget kan beskytte en rygsæk, der ikke har indbygget regnslag eller forstærke beskyttelsen på rygsække, der allerede har.

Anvendelse
Dette Raincover fra Jack Wolfskin er et glimrende regnslag til rygsække, der kan fås i flere størrelser. Her får du det i størrelsen 20-30 liter. Du kan nemt pakke regnslaget ned i din rygsæk, så det er lige ved hånden. Det fylder nemlig blot 21x21x2 cm og vejer kun 70g. Regnslaget er designet til at være hurtigtørrende, UV-resistent og så holder det et vandsøjletryk på 4000mm.

Specifikationer

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: 100% 75D Polyester
  • Passer til rygsække fra 20 til 30 liter
  • Pakkes sammen i integreret lomme
  • Pakket størrelse: 21 x 21 x 2
  • Vægt: 70 g
  • Vandsøjletryk: 4000mm

Kvalitetsniveau
Jack Wolfskin har gjort meget ud af at skabe et kvalitetsprodukt med dette raincover. Regnslaget har et højt vandsøjletryk, ligesom du kender det fra telte og en integreret pose, det kan pakkes sammen i. En elastisk strop gør det nemt at montere slaget over din rygsæk og så er der naturligvis reflekstryk.

Vedligeholdelse
Dette regnslag kræver ingen særlig vedligeholdelse. Bliver det stænket til af f.eks. mudder, kan det let rengøres med en våd klud. Du bør ikke maskinvaske regnslaget, da det kan skade den vandtætte behandling. 

 

EAN: 4055001612000

Ingen anmeldelser af dette produkt.