Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Når du løbetræner kan det være besværligt at finde et godt sted at have din mobil. Uanset om du bruger mobilen til løbeapps, musik eller har den med hvis der skulle opstå nød…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 299,00 Før 269,00
DKK 242,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
Når du løbetræner kan det være besværligt at finde et godt sted at have din mobil. Uanset om du bruger mobilen til løbeapps, musik eller har den med hvis der skulle opstå nødstilfælde, er det vigtigt, at din mobil sidder ordentlig fast mens du løber og ikke generer dig unødigt. Quad Lock har løst dette problem med sit smarte sports- og løbearmbånd. Armbåndet benytter samme princip som Quad Locks telefonholdere til cykler og biler, så det er nemt og bekvemt at skite fra en transportform til en anden.

Anvendelse
Quad Locks sportsarmbånd kan anvendes til en lang række forskellige typer mobiltelefoner. Du skal blot montere mobilen i et Quad Lock cover (købes separat) hvorefter den let kan klikkes fast i armbåndet. Med placeringen på armen er det let at bruge telefonen som GPS, tracker eller til musik uden at den kommer i vejen eller forstyrrer dig i dit løb.

Specifikationer

  • 1 x Quad Lock Sportarmbånd
  • Farve: Sort og blå
  • Materiale: Nylon Lycra
  • Passer til armtykkelser mellem 17 og 38 cm
  • Passer til alle Quad Lock covers og Quad Locks universal adaptor 

Kvalitetsniveau
Quad Lock er det mest pålidelige produkt på markedet, når det kommer til montering af mobiltelefoner under løb og cykling. Dette armbånd er både bekvemt at have på, og sikkert at montere sin mobil i.

Vedligeholdelse
Dette armbånd kræver ingen vedligeholdelse, men kan dog rengøres med en opvreden klud, hvis det bliver beskidt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.