Her får du et Kryptonite Kryptoflex kabel til brug sammen med f.eks. U-låse og hængelåse, når du skal låse din cykel fast. Wiren kan ikke bruges alene, da den ikke selv har en låsefunktion, men den er ideel til at fastgøre cy…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 359,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du et Kryptonite Kryptoflex kabel til brug sammen med f.eks. U-låse og hængelåse, når du skal låse din cykel fast. Wiren kan ikke bruges alene, da den ikke selv har en låsefunktion, men den er ideel til at fastgøre cykler mm. omkring stationære objekter og give cykeltyve mere de skal klippe igennem, inden de kan løbe med dine ting.

Anvendelse
Denne wire er utrolig alsidig. Den kan ikke alen anvendes til sikring af cykler ved at låse dem fast til f.eks. cykelstativer, træer eller lygtepæle. Wiren kan nemlig bruges til at låse flere cykler af gangen. Eller du kan sikre dine havemøbler, trillebørem eller andre genstande af værdi.

Specifikationer

  • Wire til brug i kombination med lås
  • Flettet stålkabel for yderligere styrke
  • Løkker i begge ender øger anvendelsesområdet
  • Størrelse længde 930 cm / ø 10 mm.

Kvalitetsniveau
Som med andre cykellåse fra Kryptonite får du her et kvalitetsprodukt, der leverer høj sikkerhed. Denne lås er omfattet af Kryptonites egen livstidsgaranti, som du kan læse mere om på Kryptonites hjemmeside. Vi anbefaler, at du bruger denne wire i kombination med en forsikringsgodkendt cykellås.

Vedligeholdelse
Denne wire kræver ingen særlig vedligeholdelse.

EAN: 720018830504

Ingen anmeldelser af dette produkt.